De eerste editie van Kwis de Nacht Amsterdam vindt woensdag 14 augustus om 19.00 uur plaats op de openingsavond van Pluk Amsterdam. Stel een fijn team samen van mensen die mogelijk iets van film zouden kunnen weten en schrijf je vandaag nog in.

De filmquiz is voor iedereen die een beetje van film weet, denkt te weten of wellicht zou kunnen weten. In groepjes van max. 6 personen ga je er natuurlijk helemaal voor om zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden. Uiteraard onder het genot van een biertje bij die ondergaande zon. Onze quizmasters zijn film buffs Noa Johannes van I heart Cinema en Lauren Murphy, hoofdredacteur van Cineville. Na de filmquiz kun je ontspannen in een strandstoel en genieten van The Souvenir met daarin een supporting rol voor Tilda Swinton en hoofdrol voor haar dochter Honor Swinton Byrne (21).

Inloop woensdag 14 augustus: 18.30 uur. Om 19.00 luidt het startschot van Kwis de Nacht. Teams bestaan uit maximaal 6 leden, de inschrijfkosten zijn 8 euro per team (inclusief een drankje voor alle quizzers). Inschrijven kan via dit formulier, je rekent daarna ook meteen je deelname af. We kijken uit naar je kennis en komst!