Als de schemering valt vult het terrein zich met bezoekers die zich heerlijk in een strandstoel laten zakken, maar voor die tijd heeft Pluk ook dit jaar weer prachtige programma’s voor mini’s en jongeren in petto. Good old Pluk MINI (de achtste editie) vindt op zondag 27 augustus vanaf 14.00 uur plaats en is net als de voorgaande edities gratis toegankelijk voor kinderen én hun ouders. De avonden voor grote kinderen en jongeren vinden plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 september vanaf 19.00 uur. Deze edities voor kinderen vinden dit jaar alleen plaats in Amsterdam.

Programma Pluk MINI: 27 augustus
Verwacht een avontuurlijk (doorlopend) filmprogramma in een gezellige Pluktent vol zitzakken. Daar vertonen we de filmpjes van Stip en Vlek doen weer gek, over twee konijnen die bewijzen dat het met z’n twee altijd leuker (en gekker) is dan alleen. Buiten de filmtent kan er volop gespeeld worden: van Mega Mikado tot Reuzen Twister. Strikes gooien kan op de zuurstokroze bowlingbaan, Pluk zorgt voor een knutselactiviteit om nooit meer te vergeten en de middag wordt swingend afgesloten in de enige echte Pluk MINI disco, met bellenblaasmachine! Pluk MINI is voor iedereen maar het programma richt zich voornamelijk op kinderen tussen de 2 – 8 jaar. De middag is gratis, je hebt geen kaartje nodig voor Pluk MINI.

Programma jonge Plukkers: 1 en 2 september
Op vrijdagavond 1 september en zaterdagavond 2 september zijn er speciale filmvertoningen in de circustent voor de jonge Plukkers (te groot voor Pluk MINI, te klein voor het avondprogramma) van mi-ni-maal 9 jaar oud (i.v.m. spanning en ondertiteling). Deze avonden vinden plaats voordat de film start in de openlucht. Vrijdag staat in het teken van de klassieker E.T. en zaterdag vertonen we The School of Rock. Terwijl de jongeren film kijken in de Pluktent mogen ouders zich buiten vermaken, aan de bar of bij een vuurtje. Deze avonden voor jonge Plukkers starten om 19.00 uur en worden afgesloten met een dansje in De Stille Nachtclub. Kaartjes kosten €3,50 (+ €1,50 vermakelijkheidsretributie, ofwel funtax) – kaartverkoop start eind juli via deze website.