Het duurt niet lang meer voordat we ons programma rond hebben dat weer zal barsten van hele fijne, vreemde, lieve, mooie, bizarre en eigenzinnige films. Dat wordt weer genieten onder die sterrenhemel.

En natuurlijk zorgen we niet alleen voor fijne films, er is ook weer een randprogramma dat gaat verrassen en verblijden. En er zijn interactieve spelletjes, goedgevulde barren, maaltjes om tot je te nemen en fantastisch uitzicht! Het programma van Pluk Utrecht staat online, ook het strandstoel reserveringssysteem is live. Het programma van Pluk Amsterdam verschijnt omstreeks 25 juli.

Pluk de Nacht Utrecht | 31 juli t/m 4 aug dagelijks vanaf 18.00 uur | 4 aug Pluk MINI vanaf 15.00 uur | De Vrijhaven, Nijverheidsweg 6, Utrecht

Pluk de Nacht Amsterdam | 14 t/m 24 aug dagelijks vanaf 16.00 uur | 18 aug Pluk MINI vanaf 14.00 uur | Stenen Hoofd, Westerdoksdijk, Amsterdam

Het festival is vrij toegankelijk, je steunt Pluk door een stoel te reserveren of een biertje te kopen aan de bar. Informatie over de starttijd van de film, meenemen van je viervoeter, meewerken als vrijwilliger, wat te doen bij regen of over het reserveren van een stoel, die vind je hier.