We gaan het weer voorzichtig proberen! We starten het seizoen met vier speciale pop-up voorstellingen op het dak(terras) van Klein Canvas in Amsterdam. Daarnaast hebben we behoorlijk goede hoop dat we deze zomer ook weer het reguliere festival mogen organiseren. We zijn druk bezig met de voorbereidingen en laten het je meteen weten als de data en locaties vastliggen.

Voor deze knusse openluchtlocatie dicht bij de sterren hebben we een programma van echte Pluk-klassiekers samengesteld. Scoor je kaartje, klim naar de zevende verdieping van het Volkshotel, neem een hapje en een cocktail en geniet van een van de filmvertoningen. Een mooi begin van deze zomer, toch?

Donderdag 10 juni → The Man Without a Past


Deze voor een Oscar genomineerde droge komedie volgt de avonturen van een naamloze held die probeert zijn leven terug te krijgen. Met ‘The Man Without a Past’ geeft de Finse regisseur Aki Kaurismaki inzicht in de zoektocht naar identiteit in een gelaagde wereld.
Tickets:

Vrijdag 11 juni → The Squid and the Whale

Noah Baumbach (o.a. bekend van zijn kassucces ‘Marriage Story’) demonstreert in dit meeslepende familiedrama ‘The Squid and the Whale’ zijn intelligente en levendige manier van filmmaken. Verwacht een eerlijke, zure en geestige kijk op een echtscheiding en de impact ervan op een gezin. Leuk weetje: Wes Anderson ondersteunde Baumbach bij het maken van deze fraaie film.
Tickets:

Zaterdag 12 juni → Hunt for the Wilderpeople

Een rebels buitenbeentje en zijn pleegoom besluiten de kinderbescherming te ontlopen en de ongetemde Nieuw-Zeelandse bush in te rennen. Dan volgt er een nationale klopjacht. Ze worden in dit hilarische en hartverwarmende avontuur gedwongen om samen te werken om zo te kunnen overleven en krijgen ondanks hun verschillen een bijzondere band.
Tickets:

Zondag 13 juni → Wild Bill

De door het straatleven geharde Bill is voorwaardelijk vrij na acht jaar achter de tralies te hebben doorgebracht en vindt dan zijn twee jongens in de steek gelaten door hun moeder. Zal Bill opstaan en de vader zijn die hij moet zijn?
Tickets:

Voor meer info en de geldende corona regels check ons facebook event.

Tot op het dak!