De kleine Plukkers hebben De Gruffalo geregeld voor Pluk MINI. Zondag 18 augustus vanaf 14.00 bij Pluk Amsterdam. Maar, er is meer te beleven. We gaan griezelgruffalo-maskers maken, spelen mega mikado en reuzen Twister en bouwen zandkastelen op het Plukstrand. We vullen de hottub en sluiten de middag swingend af met de enige echte Pluk MINI disco!

De mini’s worden verwelkomd door de super steltlopende Sam en Meis. Om 15.00 kun je ook meedoen met een introductielesje capoeira spelen, verzorgd door de 12-jarige Ilias, net terug uit Brazilië. Dit lesje is voor kinderen tussen de 5- 10 jaar. Er is plek voor maximaal 15 mini’s.

Pluk MINI is speciaal voor alle kinderen die nog te klein zijn om op te blijven tot de Pluk de Nacht hoofdfilm begint. Er zijn lekkere snacks en maaltjes verkrijgbaar (hotdogs op een stokje, mini hamburgertjes, cornburgertjes) en allerlei verkoelende drankjes. Pluk MINI is gratis toegankelijk. Je steunt Pluk door een glaasje limonade (of bier) te kopen aan de bar.

Pluk MINI Amsterdam (18 aug vanaf 14.00): Stenen Hoofd, Westerdoksdijk, Amsterdam

LET OP: Het Stenen Hoofd is omgeven door water. Houd je mini’s dus heel goed in de smiezen!