Het waren vijf hele mooie avonden bij de Vrijhaven in Utrecht, ook Pluk MINI op zondagmiddag was fijn. Helaas zit Pluk de Nacht Utrecht erop, we bouwen af, pakken in en zorgen dat we woensdag 14 augustus helemaal klaar zijn voor Pluk de Nacht Amsterdam. Maar we maken nog een tussenstop…

Voordat openingsfilm The Souvenir (met Tilda Swinton en haar dochter Honor Swinton Byrne) 14 augustus van het huizenhoge scherm knalt op het Stenen Hoofd, maken we een tussenstop op het dak van Canvas in Amsterdam. Daar vindt woensdag 7 augustus de voorpremière van Deerskin plaats, over ene Georges die zo geobsedeerd raakt door zijn designer hertenleren jas dat hij al zijn spaargeld verbrast en steeds gewelddadiger wordt. Een film van rasabsurdist Quentin Dupieux. Kaartjes kosten 8 euro, een filmkaartje plus red-hot BBQ (op het dak) van Klein Canvas kost 26 euro.

Utrecht, we gaan je enorm missen! Echt! Amsterdam, we zijn onderweg en beloven er weer een visueel paradijsje van te maken op het Stenen Hoofd! Dwaal alvast door het programma van Pluk Amsterdam. We organiseren (op de openingsavond) ook een filmquiz: Kwis de Nacht en op de zondag weer een editie voor de kleintjes: Pluk MINI.

Reserveren voor de films kan via onze website middels een donatie. Dan steun je Pluk. En dan weet je zeker dat je goed zit. Maar je kunt ook gewoon (op tijd) komen en ter plekke een strandstoel regelen of neerploffen op ons terras. Er is weer heel veel lekkers te krijgen: van borden ‘veul vleesch’ en ‘veul vega’ tot huisgemaakte taartjes, versgeschuimde cappuccino’s en koude biertjes. We openen ons terras iedere dag om 16.00 uur (tijdens Pluk MINI 18 augustus al om 14.00 uur). Als je verder nog dingen wilt weten, kijk dan even hier. Of stuur ons een berichtje, via Facebook bijvoorbeeld. Tot gauw, tot Pluk!