Vandaag is het Stenen Hoofd tussen 14.00 en 17.00 uur van de kleine mensen tijdens de tweede editie van Pluk MINI. Er zijn zitzakken om op te springen, een strandje om op te spelen, er is gratis ranja voor alle mini’s, veel lekkers om op te knabbelen en een avontuurlijk programma voor alle kindjes van 2 t/m 12 jaar.

14.00 (doorlopend): PICKNICK MET TAART (2+)
Wie smult er niet van de prentenboeken van Thé Tjong-King over taarten, rovers en spannende zoektochten? Pluk vertoont de animatieserie (13 afleveringen én een special), gebaseerd op deze beroemde boeken. Het verhaal gaat over meneer en mevrouw Hond die overheerlijke taarten hebben gebakken voor een picknick. Maar als ze op de picknickplaats aankomen, zijn alle taarten weg! O jee, wat nu? Elke aflevering wordt verteld vanuit het perspectief van een ander dier.
Waar? Op het grote doek in de witte Pluktent.

14.00 – 16.00: OORTJES EN SNUITJES KNUTSELEN (3+)
Vind je het tijd worden om je ouders de schrik op het lijf te jagen? Kom dan dierensnuitjes en -oortjes knutselen onder begeleiding van het creatieve kunstcollectief Hotmamahot. Aanschuiven en mee knutselen kan ieder moment.
Waar? Bij de biertafels naast de Pluktent.

14.30 (3-7 jaar) & 15.30 (8+): KINDERYOGA (3+)
Samen met Neeltje en de dieren uit Picknick met taart op yoga-avontuur? Dat kan op het Stenen Hoofd! Je trekt er met een bende dieren op uit om de taart te zoeken en beleeft onderweg allerlei avonturen. Er is plek voor 15 kindjes per keer dus kom op tijd. Waar? Volg de bordjes op het Plukterrein.

En wat eten we?
Caliente maakt kinder-tortilla’s met kip en salsa verde of met pulled beef, Bakblik verkoopt gebakken banaan én regenboog emping kroepoek en De Chocoprinses heeft chocospiesjes. Kies 2 soorten fruit, dat wordt gedipt in de chocolade en de nootjes mag je er zelf op doen!

Let op: Het Stenen Hoofd is omringd door water dus houd je mini’s goed in de smiezen.