Deze blind date stond eigenlijk voor aanstaande vrijdag gepland. Omdat Daisy (28) besloot dit weekend toch naar Lowlands te gaan, verplaatsten we de date naar zondagavond. Thijs Leendert (29) vond het geen probleem. “Ik heb alleen geen idee waar Love Steaks, de film van vandaag over gaat, over de film van vrijdag kan ik van alles vertellen.”

Aangezien het nog wel even duurt voordat Love Steaks begint, is het onderwerp van de film een dankbaar gespreksonderwerp. Met een warm kopje thee tussen haar handen geklemd vertelt Daisy aan haar date waar de film over gaat. Dit is haar eerste keer Pluk de Nacht en dan zit ze meteen in de love seat. Je kunt het slechter treffen. Thijs Leendert is vaker op Pluk de Nacht geweest en zag dan altijd een heleboel leuke meisjes rondlopen. Hij vond het dan ook niet erg dat een vriend hem voor deze blind date opgaf.

Onze daters zitten nog volop in de voorstelronde als ze op de foto moeten. “Nog geen omhelzing hoor!”, roept Thijs Leendert lachend. Daisy houdt gepaste afstand voor het Staatsieportret. Het is behoorlijk fris vanavond. In de pauze zien we Daisy en Thijs Leendert nauwelijks meer zitten, zo diep zijn ze onder hun (eigen) dekentjes weggekropen. We hebben niet het idee dat het nog veel heter gaat worden in de love seat dus we voorzien de twee maar van extra dekentjes. “Het is een hele aardige jongen, maar het is geen match. Onze enige overeenkomst is dat we in dezelfde regio zijn opgegroeid”, vertelt Daisy als Thijs Leendert even naar de wc is. “De hoofdrolspeler van de film, dat vind ik nou een aantrekkelijke, mysterieuze man. Als hij hier nou was…” Ook voor Thijs Leendert was het geen liefde op het eerste gezicht. “Maar het is wel een heel aardig meisje hoor!”

Na de film duiken de twee Klup de Nacht in om “even op te warmen voordat ik naar huis ga” (zij) en “mijn biertje op te drinken” (hij). Na gedane zaken verlaten onze daters het terrein. “Nee, we hebben geen nummers uitgewisseld.” Ondanks het gebrek aan chemie vond Daisy het een leuke ervaring. “Het is toch iets wat je een keer gedaan moet hebben, een blind date. Ik zou het zo weer doen.” Ook Thijs Leendert heeft geen spijt van het avondje in de love seat. “Ik moet zeggen, we werden goed verzorgd.”