Chris Souren weet niet meer hoe de film heette die hij vorig jaar zag tijdens zijn eerste bezoek aan Pluk de Nacht, daarvoor had hij iets teveel gedronken. “Het ging over twee Zweedse crossmotorrijders en was echt een hele mooie film. Aan het einde werd een van hen doodgeschoten.” Op het feestje erna sprak hij met iemand van de organisatie en voilà, dit jaar draait hij zelf op Pluk, als DJ Randy West.

Souren noemt zichzelf ‘een redelijke film buff’. “Ik ben een grote liefhebber. Ik kijk al vanaf mijn zesde films, ken veel diverse genres en vind heel veel leuk. Van grote Hollywoodproducties tot het soort documentaire dat vanavond draait.” Zijn DJ-pseudoniem stamt uit de tijd dat hij met een aantal vrienden Acapulco Nights organiseerde in Amsterdam. “We hadden bedacht dat er jaren tachtig-hits op de radio gedraaid zouden moeten worden – dat deden ze toen nog niet – en zijn ze zelf op feestjes gaan draaien.” Daarvoor meetten ze zich namen aan die oude pornohelden persifleerden, zoals Johnny Handsome, MC Butt Slammer, en dus Randy West.

Tegenwoordig heeft Souren een tweewekelijkse radioshow op gay zender pinqradio.com met Godert de Wit, één van zijn voormalige Acapulco-collega’s en een al even grote film buff die vanavond misschien mee komt draaien. We kunnen “voornamelijk oude muziek” verwachten: rock-‘n-roll, oude soul, northern soul, jazz en ska, met af en toe een modern liedje en wat Franstalig. “Eén keer per jaar ga ik Franse brocantes af om singles te scoren van Franse hits. In de jaren zestig moest zeventig procent van wat daar op de radio gedraaid werd Franstalig zijn, dus alle Amerikaanse hits zijn toen in het Frans vertaald.”

Deze zal DJ Randy West vanavond zeker draaien: Nobody but Me – The Human Beinz