Doe vrijwilligerswerk bij Pluk de Nacht en maak deel uit van een enthousiast team dat zich inzet voor ons fijne festival. Of je nu wilt helpen bij de op- en afbouw, achter de bar wilt staan of juist graag een coördinerende rol op je neemt, er is voor ieder wat.

Als vrijwilliger bij Pluk de Nacht krijg je niet alleen veel verantwoordelijkheid, maar ook de ruimte voor jouw eigen inbreng. En dat is niet alles; als blijk van waardering ontvang je onze eeuwige dankbaarheid, een Pluk T-shirt, vrijkaartjes en eten en drinken. Bovendien sluiten we het festival af met een gezellige borrel én ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring? Ontdek snel welke functie het beste bij jou past en neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om van je te horen! 🎥🎬