Vaak speelt er op Pluk ook een bandje voor de film. Of draait een dj je warm met fijne plaatjes terwijl jij in je strandstoel hangt of over het IJ tuurt. De eerste namen zijn bekend. Het muziekprogramma start dagelijks om 20.00 uur. Dansen mag!

Woensdag 17 augustus
Splitter Splatter performance act

Donderdag 18 augustus
De Dj’s Jumelage & Yannick warmen je op voor de Griekse thriller Broadway die start als de zon onder is.

Zaterdag 20 augustus
Radikal Rupert, een diverse mix van grooves en experimentele synths uit verre landen.

Zondag 21 augustus
The Primo’s sluiten het eerste festivalweekend af! Deze Amsterdamse ska- en reggaeband weet met hun zomerse liedjes de zon te laten stralen, zelfs als die al onder is.

Dinsdag 23 augustus
Grey Flamingo’s spelen instrumentale muziek geïnspireerd door choro, de melodieuze muziekstijl uit Brazilië van zo rond 1940. Met saxofoon, accordeon, contrabas en percussie droom je weg in je strandstoel en vergeet je de drukte van vandaag.

Donderdag 25 augustus
Rik Tan, een ontdekkingsreis in disco met uitstapjes naar andere genres van over de hele wereld.

Het festivalterrein met kunstprogramma, bar en terras opent dagelijks om 19.00 uur. Muziek start om 20.00 uur, filmprogramma rond 21.00 uur. De beschrijvingen en de rest van het muziekprogramma wordt de komende week bekend gemaakt.

Foto: stadsfotograaf Thomas Schlijper