Utrecht it is! Vanaf woensdag 8 september vertonen we vijf avonden film bij de Havenloods. Lukt het maar niet om een kaartje te kopen via de site? Kan kloppen, enkele avonden zijn al uitverkocht. Maar last minute zijn er op locatie mogelijk nog kaarten verkrijgbaar.

Door de maatregelen is de capaciteit een stuk beperkter dit jaar. We placeren en houden afstand. Maar wat zijn we blij dat we er kunnen zijn, we maken er een feestje van!

Geen kaartje bemachtigd maar wil je er wel heel graag bij zijn? Je kunt op de bonnefooi komen. We raden aan er dan rond 20.30 te zijn. Mocht er plek zijn (geen garantie), dan kun je ter plekke een kaartje kopen. Kaartjes kosten 11,50 en daarmee krijg je niet alleen een geweldige film voorgeschoteld, ook een drankje uit de Plukbar.

Het programma op het grote scherm begint iedere avond met een oldschool spelletje frogger op het witte doek. Daarna start de korte film, gevolgd door de hoofdfilm. Terrein/bar opent om 19.00, vanaf dan ben je welkom om in het zonnetje in je strandstoel te komen hangen. Er zijn geen maaltijden verkrijgbaar op Pluk, wel verkopen we lekkere snacks bij de bar.

Pluk de Nacht Utrecht vindt van 8 – 12 september 2021 plaats bij de Havenloods, Nijverheidsweg 6.