Het Stenen Hoofd wordt omgetoverd tot een heerlijke openlucht filmlocatie. We hebben heel veel zin jullie te ontvangen. De openingsfilm woensdag 25 augustus is inmiddels uitverkocht, maar voor de overige dagen is er nog volop plek.

Als laatste toegevoegd aan het programma is de film Luxor, die zaterdag de 28ste te zien is. Over de Britse hulpverleenster Hana die terugkeert naar het Egyptische Luxor en daar de archeoloog Sultan tegen het lijf loopt, haar vroegere geliefde.

Het terrein opent iedere dag om 19.00 uur. Dan kun je een lekker drankje halen bij de Plukbar en neerploffen in je strandstoel. Voordat de hoofdfilm begint om 21.00 speel je misschien wel een oldschool spelletje frogger op het grote doek. Ook komt er een verrassende korte film voorbij.

Live muziek
Op woensdag 25 en donderdag 26 augustus treden de Grey Flamingo’s op. Ze warmen je op voor de film en spelen voor het grote scherm terwijl jij in je strandstoel hangt, of er omheen danst. De muziek is geïnspireerd door choro, de melodieuze muziekstijl uit Brazilië van zo rond 1940. Met saxofoon, accordeon, contrabas en percussie! Houd onze social kanalen in de gaten voor meer live optredens deze editie.

Interactieve installatie
Bekijk voor de film ook de installatie Motto (i.s.m. IDFA DocLab). Motto is een novelle, gemaakt voor mobiele apparaten, over de verdwijning van een vriendelijke geest. Het verhaal wordt verteld via duizenden ultrakorte videofragmentjes gemaakt door gebruikers wereldwijd – inclusief jijzelf. Want je doet toch mee? Check de container rechts van het filmscherm.