Het programma van Pluk 2021 is bekend! We reizen naar Mexico, Kosovo, Canada, Hongarije, Amerika, Slowakije. Bekijk het programma en bestel je film en strandstoel vandaag nog.

Woensdag 25 augustus landen we in Amsterdam. We gaan het gewoon weer doen: zestien avonden film vertonen op een reusachtig (container)scherm onder die heerlijke Hollandse sterrenhemel. Door dat ongezellige virus dit jaar wel net even anders dan anders. Zonder uitgebreid kunstprogramma, foodtrucks, georganiseerde Pluk dates, hottubs en knusse feestjes. Maar.. met film, bar, snacks, dekentjes, de leukste bezoekers en de immer comfortabele strandstoelen.

Dit jaar krijgen alle bezoekers een vaste plek. Een coronatestbewijs is niet nodig omdat je overal voldoende afstand kunt houden, maar een kaartje kopen vooraf wel. En met zo’n kaartje van 11,50 krijg je niet alleen zo’n heerlijke strandstoel en een prachtfilm voorgeschoteld, maar ook een lekker drankje uit onze Plukbar.

Via deze pagina vind je alles dat je mogelijk zou willen weten en hier vind je het programma van 2021. De filmpagina’s worden nog mooier gemaakt met uitgebreidere tekstjes.

Het was een beroerd jaar en we hebben wat aanpassingen moeten doen aan ons festival, maar we zijn zo zielsgelukkig dat we er weer kunnen zijn! De capaciteit is door die 1,5 meter wel wat beperkter dus zorg dat je je kaartje tijdig bemachtigt.