Ook dit jaar gaan we weer een hele fijne editie van Pluk de Nacht neerzetten. Uiteraard kan dit niet zonder de hulp van vrijwilligers. Daarom zijn we druk op zoek naar mensen voor tijdens het festival, maar ook voor de op- en afbouw. Van creatieve timmeraars, barmannen/vrouwen, hosts tot EHBO’ers. Doe je mee?

Vrijwilligerswerk doen bij Pluk
Als vrijwilliger maakt je deel uit van een gezellig enthousiast team en krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast ontvang je natuurlijk de eeuwige dank van het publiek, krijg je prachtige films voorgeschoteld, lekker eten en drinken, een Pluk T-shirt, en na afloop van de events: een mooi vrijwilligersfeest!

We zijn op zoek naar een paar creatieve op- en afbouwers (bij voorkeur met een rijbewijs), bartijgers, EHBO’ers, fotografen en handige Harry’s of Henriette’s. Wil je meewerken? Leuk! Meld je dan aan als vrijwilliger voor Amsterdam of Utrecht via vrijwilligers@plukdenacht.nl. Ook al kun je slechts een (mid)dag of avond meewerken, alle hulp is welkom en de dank is groot.

Data
Pluk Amsterdam
Opbouw: 18 t/m 25 aug
Event: 25 augustus t/m 4 september
Afbouw: 5 t/m 8 september

Pluk Utrecht
Opbouw: 5 t/m 8 september
Event: 8 t/m 12 september
Afbouw: 13 t/m 15 september