Jammer-jammer-jammer! ‘De tweede golf’ raakt Pluk ook nu weer. Niet alleen hebben we ons grote jaarlijkse filmfestival in Amsterdam en Utrecht in augustus af moeten gelasten. Ook in het najaar van 2020 worden we geconfronteerd met uitdagingen. Na de verscherping van de coronamaatregelen moeten we helaas ons event in de Project.Fabriek op het Hembrugterrein in Zaandam (voorlopig) cancellen.

Winters filmkijken

Het 11-daagse filmevent zou van start gaan op 23 oktober. Vier weekenden lang. Maarrr wij geven niet op; uitstel is geen afstel. We houden de persconferenties nauwlettend in de gaten. En we zijn serieus op zoek naar straalkacheltjes – dekens hebben we al! – om zodra het weer mag winterse filmvoorstellingen te organiseren. Met warme chocomel of glühwein.

Vrijwilligers Eline en Merel – Foto: Marcus van Belkum

Wel kijken we terug op een hele fijne samenwerking met Filmtheater de Uitkijk, waarmee we een te gek, regenachtig Films op de Pont hebben gerealiseerd. En ook in Utrecht bij Perón E was het heel geslaagd: met niet meer dan 30 personen, heel knus!

Zodra we meer weten kan je hier je Pop Up-toegangstickets kopen.