We hebben alle foto’s van onze lieftallige vrijwilligers (groot en klein) bij elkaar gezet. Kijk nou wat veel ongelooflijk leuke lieve knappe hardwerkende types bij elkaar! Dank aan jullie (incl. de fotografen) en aan al die anderen die achter de schermen werkten en/of niet op de foto staan. Zonder jullie was Pluk de Nacht Amsterdam 2022 echt niet zo’n succes geweest. Jullie zijn toppers en we hopen oprecht je er volgend jaar weer bij te hebben. En dan doen we alles gewoon weer net een beetje beter..

Invite voor de afterborrel volgt spoedig. PS: er worden nog meer beelden van vrijwilligers toegevoegd aan deze gallery, deze fotolink maken we overigens niet publiek. Heb je nog mooie Pluk plaatjes die je wilt delen? Van vrijwilligers of publiek? Mail ze naar veerle@plukdenacht.nl. Heel veel liefs van Pluk!

Bovenstaande plaatjes werden (bijna) allemaal gemaakt door de fotografen van Pluk de Nacht 2022:
Leonine, Erwin, Lucita, Josje, Mike en Eric

Alle andere festivalfoto’s van Pluk Amsterdam 2022 vind je hier.