Deze zaterdagmiddag staat Pluk de Nacht geheel in het teken van honden, hondenbezitters en liefhebbers van viervoeters die hun hart kunnen ophalen tijdens de 2de editie van Dog Day Afternoon. Met look-a-like-wedstrijd, doggy race, dog bingo en hondenfilmpjes!

Na de succesvolle première van dit filmfeestje-voor-viervoeters vorig jaar, organiseert Pluk de Nacht met veel liefde de tweede editie! Met een knipoog, maar vooral voor alle vaste bewoners van het Stenen Hoofd.

Er zijn doorlopende evenementen (en ook plekjes voor vier- en tweevoeters die het even rustig aan willen doen) op het terrein. Bezoek het filmprogramma in de tent of win een gratis drankje met Dog Bingo. Ook is er weer een Doggy Race en een ‘Wie lijkt het Meest op z’n Baasje-Verkiezing’ en nog veel meer! Heb je geen hond? Geen probleem! We hebben een geweldig filmprogramma samengesteld met korte films, video’s en animaties.

Het evenement is gratis toegankelijk, al vinden we het natuurlijk leuk als bezoekers Pluk willen steunen door een hapje of drankje te nuttigen tijdens het evenement.

Zaterdag 17 augustus | 15.30 – 18.30 | Pluk de Nacht, Stenen Hoofd