Volgens onze eigen administratie was er geen blind date gisteravond. Toch vonden we deze twee vreemde figuren in onze oversized loveseat

Katinka
“Ik heb verloren met strip poker met mijn dispuut. Ik moest eigenlijk al helemaal naakt zijn maar zette een joker in. Als je dan weer verliest moet je alsnog helemaal naakt én een opdracht uitvoeren die de winnaar ter plekke voor je verzint. Louise won de pot en zei dat ik moest meedoen met deze blind date. Ik had aangegeven dat ik graag een zo kort mogelijke film wilde zien, dus sprak de avond met ‘Shorts’ me wel aan. Wist ik veel dat het er een heleboel waren.”

Een dag later
“Hoe de avond verliep? Toen ik Gerard zag, dacht ik eerst dat het een grap was. Maar nadat het meisje van de organisatie me een fijne avond wenste en wegliep, begreep ik dat ik met deze man de avond moest doorbrengen. Ik ben echt niet te beroerd om met iemand een praatje te maken. Maar als ik dan zo hongerig wordt aangekeken met ogen die er bijna uit vallen, wordt het toch heel ongemakkelijk. Het gesprek kwam ook niet op gang. Het enige wat we gemeen hadden was dat we op dezelfde tijd op de zelfde plek aanwezig waren. Ik kan er niet meer van maken. Maar goed, Louise, de meid die met het grandioze idee kwam om me voor deze date op te geven, heb ik teruggepakt. Ze krijgt waarschijnlijk vanmiddag een belletje van Gerard. Ik heb haar nummer gegeven, toen hij mijn nummer vroeg.”

Gerard
“Mijn moeder vind het hoog tijd dat ik op mezelf ga wonen maar ik heb dus nog nooit alleen gewoond. Ik ben al jaren aan het daten en houd niet van opgeven. Toen zag ik deze optie dus heb ik me meteen aangegeven. Ook leuk dat je meteen samen naar de film kan, dat is me nog nooit gelukt met een date. En dat het gratis is komt goed uit, ik word gekort op mijn uitkering omdat ik bij mijn moeder woon.”

Een dag later
“Ik vond het erg leuk. Zij praatte niet veel maar ik praat graag en zij leek zeer geïnteresseerd in wat ik vertelde. Volgens mij was er chemie. We hadden een goed gesprek. De meeste films vond ik best wel stom, ik wist niet dat het shorts waren vanavond. Ik denk dat we elkaar nog wel een keer gaan zien. Ze speelde een beetje hard to get geloof ik maar ik kon voelen aan mijn water dat zij mij ook wel leuk vond. Ik houd daar wel van, vrouwen die een beetje afstandelijk doen voor de show terwijl ze je toch leuk vinden. Het moet natuurlijk niet te gemakkelijk zijn, dat hoort niet bij een goede vrouw. Ik ben benieuwd hoe ze er uit zal zien op onze volgende date. Op de foto op haar whatsapp ziet ze er heel anders uit dan gisteravond.”