Deze zomer strijkt Pluk de Nacht voor de 15e keer neer op het Stenen Hoofd aan het IJ in Amsterdam én vieren we ons eerste lustrum in Utrecht. Voor deze dubbele jubileumeditie zijn we op zoek naar versterking voor de teams in beide steden.

Door het jaar heen

Door het jaar heen werkt Pluk de Nacht met een klein team aan het festival. In de maanden vóór het festival wordt de organisatie versterkt door een aantal mensen die ieder de coördinatie van een onderdeel van het festival op zich nemen, bijvoorbeeld voor de horeca, productie en publiciteit. Op dit moment kunnen we voor een aantal functies nog hulp gebruiken. Zo zoeken we barcoördinatoren, een redacteur social media, een coördinator aankleding en een aanvulling op ons technische team.

Tijdens het festival

Tijdens de opbouw en het festival zelf hebben we de meeste hulp nodig, bijvoorbeeld voor de aankleding van het terrein of het bemensen van de barretjes. Er is voor iedereen wat te doen.

Meer weten?

Zie hier op welke manieren je ons allemaal kunt helpen en hoe je je kunt aanmelden.