Cupido gaat weer voor Pluk aan het werk en zoekt stoere filmliefhebbende singles die met een onbekende potentiële liefde voor het leven in een levensgrote strandstoel onder de Amsterdamse sterrenhemel een avondje film willen kijken. Wijntje, dekentje, geheel verzorgd..

Wegens verpletterend succes zetten we onze tweepersoons liefdesstrandstoel weer neer op het Stenen Hoofd en hebben we cupido nog een keer gesmeekt om 11 mooie matches voor ons te maken (iedere avond 1).

Hoe het werkt? Mail je naam, leeftijd, beschikbaarheid, of je een man/vrouw zoekt en je favoriete filmgenre naar date@plukdenacht.nl en wie weet ontmoet jij de liefde van je leven, deze zomer, op Pluk. Het kan, echt waar! Wij gaan niet stoer doen over alle geslaagde blind dates die we hebben georganiseerd, maar Pluk de Nacht ademt liefde, dat is gewoon iets dat zeker is.

Let wel: er wordt een fotootje gemaakt van het blind date duo en je wordt de volgende ochtend door een van onze lieftallige redacteuren gebeld met de vraag hoe het was. Daar maken we dan een artikeltje van voor de Daily Pluk want ja, onze bezoekers leven wel mee. Ben je stoer en single? Hop hop geef je op!