Naar aanleiding van This Summer Feeling vroeg de Daily Pluk zich af: Waar zou jij naartoe gaan om jezelf terug te vinden? En wat is jouw ultieme Summer Feeling? Dat leverde nogal uiteenlopende antwoorden op.

Angela, één van onze vrolijke bardames, weet wel waar zij zichzelf terug zou vinden: “Op het strand, lekker uitwaaien en bootjes kijken. Maar liefst wel met veel (mooie) mannen!”

Marieke in de Love Seat kan dat goed begrijpen want zij zou het liefst naar Ibiza gaan om zichzelf eerst helemaal kwijt te raken. Waar zij juist het feestgedruis zou opzoeken, zoekt haar wederhelft Rob liever de rust van de natuur op. Hij zou naar IJsland gaan, maar dan gaat Marieke dus echt niet mee: “Wat moet je daar nou weer?”

Coen heeft heerlijk zitten genieten van de film: “Die ging zo lekker langzaam ten opzichte van de tijdsgeest.” Zelf zou hij ook wel wat langzamer willen gaan, hij heeft namelijk een erg drukke baan. Om zichzelf terug te vinden zou hij het liefst naar Hongarije gaan want daar doen ze aan “slow living.”

Aan het eind van de film tref ik vier jongedames die elkaar al vijftien jaar verblijden met wederzijdse vriendschap. Zij hebben de film met ontroering gekeken en zitten nog lekker wat na te genieten. Hun ultieme Summer Feeling? “Dit! Film kijken onder de sterren met vriendinnen!”

Dat laatste wordt volmondig beaamt door een groepje jonge mannen (minder jong dan ze eruit zien) en zich tijdens de film binnen ophouden. De film gaat, vooral voor één van hen wat te langzaam. “Maar hij kwam ook pas halverwege aankakken, dus wat wil je dan?”, lacht een ander. Ondanks dat zij dus voor deze laatkomer de tweede helft van de film missen, vermaken zij zich prima en ervaren dus de ultieme Summer Feeling hier op Pluk de nacht.