Een vast gespreksonderwerp bij de Plukkers is de extra grote strandstoel waar iedere avond twee mensen aan elkaar worden gekoppeld middels een blind date. Bij het avondeten, als er amper nog publiek op het terrein rondloopt, begint het al met: Hebben er zich al mensen gemeld? En dat gaat zo de rest van de avond door: Wat voor types zijn het? Zijn ze er al? Hoe zien ze eruit? Zitten ze dicht tegen elkaar aan? Praten ze veel of juist niet?

Vanavond is een deel van de vragen bij voorbaat al beantwoord, want er heeft zich geen koppel gemeld. Bij het eten laat een van de vrijwilligers zich echter ontvallen dat hij na zijn dienst een tweede date heeft met een meisje dat hij op Tinder heeft leren kennen. Meteen springen zijn collega’s er bovenop om hem te overtuigen dat hij dan met haar in ‘de stoel’ moet gaan zitten.

Dirk (28) houdt in eerste instantie de boot nog even af en wil heel hoffelijk even checken of de dame in kwestie dat ziet zitten. Maar een uurtje later zien we hem met Azadeh (28) in de stoel zitten dus gaan we erop af.

Zij is hier voor het eerst, hoopt dat het niet gaat regenen en verwacht dat het een leuke film is en dat ze een leuke tijd zal hebben. Ze heeft niets over de film gelezen, maar merkt dat hier een goede vibe is, een lekker levendige sfeer. Dirk staat normaal achter de bar en ziet dan niet veel van de films, dus hij vindt het weleens leuk om nu aan de bezoekerskant te zitten. Hij weet ook niet veel over de film, behalve dat het over wijn gaat en dat Gérard Depardieu meespeelt dus dat moet wel een leuke film zijn!