Zoek niet verder want de liefde van jouw leven loopt misschien wel gewoon op Pluk de Nacht rond deze zomer. Waar precies? Wij helpen je deze te vinden en koppelen op basis van leeftijd én filmgenre voorkeur. Leg jij je liefdeslot in Pluks handen? Jewel, toch?

Een avondje film kijken onder de Hollandse sterrenhemel in een levensgrote strandstoel met de potentiële liefde van je leven? Dat kan weer deze zomer. Momenteel vindt er iedere avond een prachtige filmdate plaats op Pluk Utrecht en van 25 t/m 27 augustus is Pluk Arnhem aan de beurt. Let op: We zoeken nu specifiek stoere singles voor Arnhem.

Om die mooie, comfortabele, chique, prachtige en redelijk opzichtige strandstoel iedere avond te vullen, zoeken we stoere filmliefhebbende singles. Zoals jij misschien? Als Pluk een date voor je heeft kunnen regelen hoor je dat tijdig. Je wordt dan bij aankomst warm ontvangen en Pluk voorziet het liefdeskoppel in spé uiteraard van voldoende consumptiebonnen en een dekentje.

Pluk voorziet het liefdeskoppel in spé uiteraard van voldoende consumptiebonnen en een dekentje

Let op: er wordt wel een kiekje van de daters gemaakt en de volgende dag belt één van onze lieftallige DailyPluk redacteuren jullie beiden kort op om wat vragen te stellen over de film en de date.

Meedoen? Leuk! En stoer ook. Mail zsm naar date@plukdenacht.nl. We koppelen op basis van leeftijd én filmgenre voorkeur (programma al gezien? Dat vind je hier). Meld ook even of je een man of vrouw zoekt en wanneer je beschikbaar bent.