Donderdagavond 30 juni vieren we de zomer in de Concertzaal van Felix in de Steigers met de eenmalige vertoning van Just Jim van Craig Roberts.

Wat kan je verwachten? Een bijzondere filmavond op een prachtige plek, strandstoelen voor de vroege vogels en inderdaad, een dak boven je hoofd. Na afloop van de film is er genoeg tijd voor een drankje en een klein dansje op fijne plaatjes.

Just Jim is het regiedebuut van Craig Roberts, pas 23 en hiervoor alleen bekend als acteur. Scholier Jim is verre van populair in zijn kleine dorpje in Wales. Daar komt verandering in als de mysterieuze Amerikaan Dean naast hem komt wonen en belooft dat hij Jim zal helpen cool te worden. Voor Jim het weet, wordt hij uitgenodigd voor feestjes en zien meisjes hem staan, maar Dean blijkt nog niet klaar te zijn met zijn pupil…

Om 20:30 uur beginnen we met een korte film, daarna volgt de hoofdfilm. Om 20:00 uur is de zaal open, om 1:00 uur gaan we dicht. Tickets via www.felixmeritis.nl