Eerst zochten we dappere singles voor onze blind date-stoel. Nu keren we de rollen om: de makers van The {} And maken in Amsterdam nieuwe opnames voor hun online documentaire, en zoeken daarvoor koppels die het aandurven hun relatie op en eerlijk onder de loep te nemen.

Voor het webproject legden makers Topaz Azides en Nathan Philips diverse koppels een selectie voor uit hun database van 412 verschillende vragen. Ongemakkelijke vragen, diepgravende vragen, lollige vragen, net-over-het-randje vragen, vrijpostige vragen. Elk tweetal kreeg een speciaal voor hen uitgezochte set vragen en de opdracht om die aan elkaar te stellen.

In Amsterdam gaan de twee komend weekend meer materiaal schieten voor hun almaar groeiende project. Durf jij het aan om voor het oog van de camera te graven in je relatie (met je geliefde, of beste vriend, of je vader of moeder)? Meld je nu aan via julia@theskindeep.com! De opnames vinden plaats op 14, 15 en 16 augustus en duren per stel ongeveer een uur. Je krijgt het filmmateriaal mee naar huis om nog eens rustig te analyseren waar de pijnpunten zitten en wat er goed gaat tussen jullie.