De avond begon met een Blind Date die al heel snel geen date meer was. Ik voelde het verdriet, de teleurstelling, de leegte… Mijn hart brak gewoon. Die lieve strandstoel moest nu de hele avond alleen doorbrengen. Tranen met tuiten huilde die strandstoel. Daar moet ik iets aan doen!

Ineens zag ik haar. En hoe; geeuwend (!). Zij had gewoon de strandstoel nodig om lekker in weg te zakken onder het genot van film El cinco. Het werd geen Blind Date, want dé man was al gevonden. Gerben en Petra, twee leuke mensen die drie jaar het getrouwde leven aan het beleven zijn, kregen vanavond de eer om de strandstoel te vullen.

Gerben: “Dit is een gezellig plekje en lekker warm met de dekentjes. En het is haar verjaardag.” Ja, dan snap ik dat je haar meeneemt naar de strandstoel, dat is toch echt die welbekende kers op de taart. Petra: “Ik wist niet eens dat we hier naar toe gingen! We gingen gewoon fietsen en toen we hier bij de haven fietste, werd ik heel nieuwsgierig.”

En, hoe vinden jullie Pluk de Nacht? “Leuk! Relaxed, er hangt een goede sfeer.”
Laten we in die goede sfeer blijven. Wat vind je zo leuk aan elkaar? Petra: “Dat hij heel out-of-the-box denkt. Wat wil ik zelf en niet wat de maatschappij wil.” Gerben: “Dat ze veelzijdig is. Ze kan heel temparementvol zijn en heel lief.”

Zucht. Zwijmel. De liefde hangt in de lucht hoor! Ik laat ze lekker alleen met hun sprankelende liefdesogen, dekentjes, drankjes en met elkaar.

inelkseizoen, tekst&creaties