Wegens het overweldigende succes van voorgaande jaren gaat Pluk ook dit jaar de liefde een handje helpen. Veel leuke vrouwen hebben zich al opgegeven voor een blind date in Utrecht, nu zoeken we nog mannen! Mail ons vandaag nog!

Lijkt het je leuk om met een onbekende (potentiële liefde voor het leven) in een heerlijk comfortabele tweepersoons strandstoel (voorzien van voldoende consumptiebonnen en een dekentje) onder de Utrechtse sterrenhemel naar het witte doek te staren? En durf je ook even naar het vogeltje te lachen vanuit die strandstoel en de volgende dag kort over de film en de date te vertellen aan één van onze poezelige Daily Pluk redacteuren?

Ja? Stoer! Opgeven voor een date doe je door te mailen naar date@plukdenacht.nl. Het Pluk matching team koppelt op basis van leeftijd én filmgenre voorkeur. Meld dat dus even en laat cupido ook weten of je een man of een vrouw zoekt. Belangrijk: laat ook weten welke dagen je beschikbaar bent!

Twijfel je of je wel durft? Logisch, maar door wat van de succesverhalen te lezen ben je waarschijnlijk gauw van je koudwatervrees af. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Gijs en Julie, die vorig jaar samen een huis kochten en nu gewoon gaan trouwen! Of Margreeth en Stephan, zij kregen afgelopen februari een kindje.

Aarzel niet lieve singles, leg je liefdeslot in Pluks handen en wie weet ontmoet jij ook de liefde van je leven, deze zomer op Pluk.