Na openingsfilms Victoria zijn nu alle speelfilms bekend die op de twaalfde editie van Pluk de Nacht te zien zullen zijn, en we hebben voor iedereen wat moois. Dus blader door het programmaboekje, duik in de filmbeschrijvingen, verlies jezelf in de trailers en klik op de fijne linkjes!

Je kunt online door het prachtige programmaboekje bladeren, of bekijk gewoon hier op de site het hele programma. Of nou ja, bijna het hele programma: alle speelfilms zijn bekend, maar voor de korte voorfilms en de films die op de Shorts Night zullen worden vertoond, moet je nog heel even geduld hebben.

Als je zeker wilt zijn van een fijne zitplek kun je via de Book a Seat-pagina twee strandstoelen reserveren vanaf 6 euro. Daarmee steun je meteen, in de onsterfelijke woorden van The New York Times: “The most laid-back film festival you’ll find anywhere.” Ha, die quote hebben we in onze zak gestoken en toveren we er af en toe gewoon nog eens even uit.

Wij laten de computer nu weer even voor wat ie is en haasten ons naar het Stenen Hoofd om daar een waar filmfestivalparadijs voor jullie te knutselen. Mocht je daar iets aan bij willen dragen (timmeren, verven, sjouwen, bouwen, slopen, koken voor vrijwilligers), dan kan dat, mail even naar vrijwilligers@plukdenacht.nl.

Tot 5 augustus, tot Pluk!