In Utrecht geen Samsung Tab Sinema, maar wel de de Brommerbios! Een brommer geparkeerd in de werkspoorkathedraal met een scherm, beamer en knallende luidsprekers van Hi-Fi Klubben, waar de shorts uit het programma (Un)Natural World worden vertoond. Wij plukken iedere dag iemand uit het publiek om zich even terug te trekken met een korte film en vragen vervolgens een reactie in flarden, halfzinnen of steekworden. Short ja!

Related movies

Janne (4) staart gebiologeerd naar het scherm. Lotte van de brommerbios heeft de horrorfilm die daarvoor nog draaide even geskipt voor haar jonge bezoekster en de animatie Symphony no. 42 gestart. Daarin zie je de dierenwereld zoals je die nog nooit zag. Janne moet eigenlijk naar huis met haar vader Janko (41), maar kan haar ogen niet van het scherm afhouden. Wat vonden ze van de film?

“Leuk, maar die andere was leuker”
“Mooie animatie”
“Knap gedaan”
“Absurdistisch”
“Wat precies de bedoeling was weet ik ook niet”