Vol verwachting, kriebels in de buik en ogen die veel moois willen zien… Jaaha, het is zover. De tweede editie van Pluk de Nacht is opnieuw neergestreken in een geweldige loods in het havengebied van Arnhem. Maar waar zitten we eigenlijk?

Wij zitten, lopen, dansen en genieten op de grond van wat voorheen een industriële fabriekshal voor infrastructuur was. Waarschijnlijk niet voor te stellen als je de setting ziet van Pluk de Nacht. Een bar, haptent, terras, een heus strandstoelgedeelte, ijscokarretje, een reusachtige liefdesstrandstoel en een dekentjesverhuurpunt voor de koude nachten. En niet te vergeten de Samsung Tab Sinema, voor een momentje me-time met koptelefoon en filmpjes.

Kom vanavond de sfeer plukken! Daar aan de nieuwe havenweg 23 met fantastisch uitzicht over de Rijn. Een idyllische plek. Pluk neemt je mee naar vakantiesferen. Wie neem jij mee?

Wist jij dat…
… de loods in 1956 is gebouwd
… 57% van de huishoudens in de omgeving eenpersoonshuishoudens zijn
… op de vierkante kilometer 82 mensen wonen
… het industrieterrein voor 17, 2 % uit water bestaat
… de verdeling man/vrouw bijna gelijk is; 56, 9 % man, 43, 1% vrouw
… je deze geweldige weetjes als Pluk-bezoeker ook zo weer mag vergeten…