In fijne biosstoelen met überhippe koptelefoons zak je weg in andere werelden met onder andere  I love Sarah Jane, Tram en Suiker. In Arnhem staat ‘ie’ er ook: de Samsung Tab Sinema. Hier bekijk je de allerleukste korte filmpjes. Wij plukken iedere dag iemand uit het publiek om zich even terug te trekken met een korte film en vragen vervolgens een reactie in flarden, halfzinnen of steekworden. Short ja!

Lachend zitten ze in die heerlijke stoelen van de Samsung Tab Sinema. Jasper (17) en Eline (17) zijn op tienertour. Vanwege Pluk zijn ze nu in Arnhem. Verbaasde en lachende blikken gaan naar het scherm. Las Palmas is de schuldige. Oerdriften, culturele normen en waarden, tropisch klimaat met een kind in vrouwenkledij. Dan heb je Las Palmas met Jasper en Eline:

“Bijzonder.”
“Alsof het meisje niet opgevoed is.”
“Ik wist niet echt wat ik keek.”
“Een aanrader als je wilt lachen.”
“Je kijkt binnenin iemand en ziet wat ze werkelijk wil doen.”