In samenwerking met Samsung is er dit jaar een oase van rust gecreëerd op het Pluk-terrein. De Samsung Tab Sinema is een plekje waar je onderuitgezakt in een bioscoopstoel op een privé-scherm het beste uit de Shorts-collectie van de afgelopen jaren kan bekijken. Wij plukken iedere dag iemand uit het publiek om zich even terug te trekken en vragen vervolgens een reactie in flarden, halfzinnen of steekworden. Short ja!

Related movies

Jacob van Niftrik, bij Pluk de Nacht verantwoordelijk voor de nodige pareltjes in de programmering, keek in de Samsung Shorts cabine naar The Eagleman Stag en liet vervolgens zijn innerlijke criticus, filosoof, schrijver en filmliefhebber een robbetje vechten om tot het volgende te komen:

“A particularly elegant arthropod”
“Een jaar lang wachten op je verjaardag”
“Existentiële crisis”
“De tijd gaat te snel”
“Stop motion”
“Yes Please”
“Geheimzinnig schuim”
“Wit-wit is het nieuwe zwart-wit”
“Fly fly flyflyflyfelyfelife. Life!”