In samenwerking met Samsung is er dit jaar een oase van rust gecreëerd op het Pluk-terrein. De Samsung Tab Sinema is een plekje waar je onderuitgezakt in een bioscoopstoel op een privé-scherm het beste uit de Shorts-collectie van de afgelopen jaren kan bekijken. Wij plukken iedere dag iemand uit het publiek om zich even terug te trekken met een korte film en vragen vervolgens een reactie in flarden, halfzinnen of steekworden. Short ja!

Related movies

Gezellig naast elkaar in de enige echte bioscoopstoelen van Pluk tellen Bram en Annette af van drie naar één, zodat ze precies tegelijkertijd de short Cirrus in kunnen starten. Drie minuten synchroonkijken, een reactie graag!

Ze zagen “stewardessen in grijze pakjes”, “radartjes die in en uit elkaar gaan”, “robots” en een film waarin “mensen knieën zijn”, allemaal in lekkere jaren ‘60 sfeer. Het deed Annette denken aan “een spelletje bij opa en oma” maar “wat heeft Banksy hier nou mee te maken?” Weten wij ook niet maar we zijn blij met jullie recensie. “Ja, grappig!”