De allereerste editie van Pluk Utrecht, de tweede van Arnhem en de 11de van Pluk Amsterdam. Aan al dit moois is op de laatste dag van augustus een eind gekomen. Het was de natste zomermaand ever en toch keken jullie met duizenden films op Pluk. Jullie warmden op bij vuurtjes, genoten van de schaarse zonnestralen en dansten na de film in Klup de Nacht. Wat was het mooi, wat was het prachtig! Wij gaan afbouwen en uitrusten en zijn er volgend jaar weer. Waar en wanneer precies laten we je natuurlijk weten. Voor nu: veel dank!

Maar geniet nog even lekker na want een groep toegewijde Plukredacteuren en fotografen heeft deze zomer keihard gewerkt om de drie edities zo goed mogelijk vast te leggen. Lees het allemaal op de Daily Pluk en geniet van de prachtige fotoreportages, interviews met regisseurs, sappige blind datestories, van de beknopte Samsung short rubriek, de op/voor Pluk gemaakte poëzie en op de films gebaseerde cinemagraphs