In samenwerking met Samsung is er dit jaar een oase van rust gecreëerd op het Pluk-terrein. De Samsung Tab Sinema is een plekje waar je onderuitgezakt in een bioscoopstoel op een privé-scherm het beste uit de Shorts-collectie van de afgelopen jaren kan bekijken. Wij plukken iedere dag iemand uit het publiek om zich even terug te trekken met een korte film en vragen vervolgens een reactie in flarden, halfzinnen of steekworden. Short ja!

Related movies

“Wie wil er een korte film bekijken en na afloop aan ons vertellen wat je ervan vond?” Een stuk of zes meiden kijken onmiddellijk naar Anne van Spreeuwel (31). De aanstaande bruid is op haar eigen vrijgezellenfeest natuurlijk altijd de sjaak.

Een straf is dat in dit geval niet want Anne vindt de korte film Suiker van Jeroen Annokkee heel erg leuk. “Wat een komische film. Het is wel erg droge humor en daar moet je van houden, maar dat doe ik dus. Geweldig die onhandigheid. Het verhaal werd steeds absurder. Het gaat zo dramatisch mis, dat kan alleen in een korte film, daar kun je geen half uur mee vullen.”