In fijne biosstoelen met überhippe koptelefoons zak je weg in andere werelden met onder andere  I love Sarah Jane, Tram en Suiker. In Arnhem staat ‘ie’ er ook: De Samsung Tab Sinema. Hier bekijk je de allerleukste korte filmpjes. Wij plukken iedere dag iemand uit het publiek om zich even terug te trekken met een korte film en vragen vervolgens een reactie in flarden, halfzinnen of steekworden. Short ja!

Een combinatie van onhandigheid en opvolgende verkeerde keuzes. Suiker it is! Wees gewaarschuwd voordat je een kopje suiker bij je (nieuwe) buren haalt. Mag je niet missen als je van humor houdt en gekke wendingen. Aran (26) is lichtelijk geschokt. Gelukkig kan hij bijkomen in één van de heerlijke strandstoelen.

“Wauw.”

“Niet wat ik had verwacht.”

“Beetje pijnlijk om te kijken.”

“Van kwaad tot erger”

“Arts heeft het stringetje aan!”


 

En Charlot (middelste rij rechts) keek naar Boles:

Wil iemand een grote boodschap vertellen?

IMAG4694De vastzittende vingers van Filip in de typemachine deden de ogen van Charlot (33) besluiten om Boles te kijken. Interessante animatie over schrijver Filip die zijn schrijversbestaan naar een hoger plan wil tillen. Ook is er een flirtende buurvrouw. Toch?

“Wazig.”
“Wie is dan de buurvrouw?”
“Niet absurd, maar absurdistisch”
“Wil iemand een grote boodschap vertellen?”

Inelkseizoen tekst&creaties