Vaste Pluk-bezoekers weten inmiddels dat ze met de Belgische David een mooi avondje Klup de Nacht tegemoet kunnen zien. Ook vanavond komt de Belgische succesformule, inmiddels omgedoopt van Excuse my Tourette tot Djingle Djangle, ons verblijden met zijn dansbare deuntjes.

Hoezo de naamsverandering? “Djingle Djangle is gekomen doordat ik een gepensioneerde man hoorde klagen over de muziek voor jongeren, hij omschreeft het als djingle djangle.” Hopelijk betekent de naamswitch geen muziekswitch richting gepensioneerd publiek? “Ik speel meestal elektronisch met een beetje van alles. Alles kan, niets moet. Dus je kunt van alles verwachten behalve speedcore en Scandinavische R&B.” Gelukkig maar. En om alvast in de sfeer te komen deelt David met ons zijn favoriete plaat van het moment:

SBTRKT – New Dorp. New York. (ft. Ezra Koenig)

“Ben zowel van Ezra Koenig als SBTRKT fan, maar vooral van hun splinternieuwe productie nu.” En wij zijn fan van de producties van deze Belgische draaitafelheld, gezien de bruisende feestkiekjes van vorig jaar. “Pluk heeft een geweldige sfeer, je moet altijd zorgen voor een zo groot mogelijk feestje in een kleine shift. Vroeger zou je denken dat het niet haalbaar was maar op Pluk bewijzen ze wel anders. Hoe meer zielen die Vedett consumeren hoe meer vreugde! Belgisch bier x Belgische DJ, dat vraagt erom!”