In samenwerking met Samsung is er dit jaar een oase van rust gecreëerd op het Pluk-terrein. De Samsung Tab Sinema is een plekje waar je onderuitgezakt in een bioscoopstoel op een privé-scherm het beste uit de Shorts-collectie van de afgelopen jaren kan bekijken. Wij plukken iedere dag iemand uit het publiek om zich even terug te trekken met een korte film en vragen vervolgens een reactie in flarden, halfzinnen of steekworden. Short ja!

Related movies

Vandaag keken we Symphony no. 42 van Hongaarse animator Réka Busci. 47 bizarre sequenties die zonder ogenschijnlijk narratief vreemd genoeg toch naadloos in elkaar overgaan.

Wassily (28) vindt het doorgaans moeilijker om zich in veel woorden uit te drukken dan in weinig. Vandaar ook dat zijn omschrijving zo perfect de moeilijk samen te vatten film verwoordt: “Een vette, absurdistische opeenvolging, waarin vooral dingen worden weggelaten.” Nuff’ said.