We zijn druk bezig met de organisatie van de aankomende editie van Pluk de Nacht. Het festival vindt dit jaar op verschillende locaties plaats. Van 6 t/m 16 augustus op het Stenen Hoofd in Amsterdam, van 21 tot en met 23 augustus in Utrecht en van 27 tot en met 30 augustus in Arnhem. Daartussen zijn er nog speciale voorstellingen op bijzondere locaties, onder andere tijdens het Roofgarden festival in Arnhem (27 juni en 11 juli) en bij het Nutshuis in Den Haag (29 augustus). 

Tot die tijd kan je door het programma en de Daily Pluk van de afgelopen editie (2013) bladeren. Wil je op de hoogte blijven volg ons dan op Facebook en Twitter of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger het allerleukste openlucht filmfestival van Nederland mogelijk te maken? Stuur een mailtje naar vrijwilligers@plukdenacht.nl en dan nemen we contact met je op.