Na de sterke verhalen van A Pretty Funny Story en Carmina or Blow Up komen DJ T’Amore en MC Divine een feestje bouwen in Klup de Nacht. “Wij zorgen voor de perfecte afterparty!”

De weergoden zullen het niet in hun hoofd halen, maar stel nou dat de regen vanavond met bakken uit de hemel komt, dan nóg wordt het binnen in Klup de Nacht een zomers feestje. Daar zorgen Tamara van Tol en Stephanie de Wit, oftewel DJ T’Amore & MC Divine samen wel voor met hun vrolijke housebeats. “Vorig jaar stonden we er ook. Het was heel frisjes, stervenskoud eigenlijk, maar het werd alsnog een geweldig feest.”

T’Amore stond pas geleden op Milkshake en na Pluk is het Magneetfestival alweer aan de beurt. Happy house for all! Haar partner in crime MC Divine neemt de vrolijkheid van haar populaire resident night in Amsterdamse club Nyx mee naar onze Pluktent. “We hebben het altijd zo ontzettend leuk samen”, vertelt de laatste met haar wilde bos krullen. “Tamara is de mooie meid die goed kan draaien en ik ben de spontane mafketel die gewoon lekker gek doet met een microfoon.” Improvisatie neemt een belangrijke plaats in bij hun show. “Als MC moet je de sfeer aanvoelen en weten wanneer je moet praten en wanneer je moet zingen. Wij weten precies hoe en wanneer we het publiek moeten ophypen.”

De twee feestbeesten gaan proberen hoe hard het kan. “We beginnen mellow en kijken dan hoeveel het publiek kan hebben. Best wat, vermoed ik bij Pluk.” Het wordt house, house, house maar geen hardcore. “Tamara heeft er altijd zo’n mooie term voor: wij draaien house with a smile.” MC Divine zal zelf tussendoor wat bekende nummers zingen. “Herkenbaarheid is alles. Het brengt mensen bij elkaar. Pluk is echt zo’n festival waar je leuke mensen ontmoet waar je graag mee wilt praten.” De muziek staat dus zeker niet zo hard dat je elkaar niet kunt verstaan. “Je moet ons optreden zien als een leuke afterparty. Eerst rustig de film kijken en dan bij ons op de dansvloer weer een beetje wakker worden. Of zie onze show als een plek om nog even lekker door te gaan als je toch al aan het feesten bent.”

Hier een voorproefje van de happy sound van DJ T’Amore: