Omdat postbodes moeten blijven en ansichtkaarten leuk zijn om te ontvangen, vragen we bezoekers een plukkaart te schrijven aan iemand die hen dierbaar is. Op de tweede Arnhemse Plukavond kropen Bente, Nick, Loes & Lies in de pen. Met de groeten van Pluk.

20130823_pluk-arnhem_everbruggen_20Bente schrijft een kaartje aan haar moeder in het zonnige zuiden van het land.
Waarom: “Omdat ik haar adres uit mijn hoofd weet weet.”
Schrijft: “Hey pap & mam, we zijn samen met Ozzy op een filmfestival in Arnhem aan de haven. Echt super leuk, we zitten op zelf meegebrachte kleedjes en wijn. Heel gezellig. Het is de eerste keer hier in Arnhem geloof ik. De mogelijkheid bestond om kaartjes te sturen dus vandaar ☺ Tot snel, x Bente”

Nick (vriend van Bente) schrijft ook een kaartje aan zijn moeder.
Waarom: “Omdat ze me gebaard heeft en vol liefde heeft grootgebracht? Is dat niet genoeg reden?”
Schrijft: “Ha familie, jullie krijgen post van jullie eerst geborene. Lang geleden hè? We kijken een film buiten. ’s Nachts. Omdat het kan… Tot snel!”

20130823_pluk-arnhem_everbruggen_22Loes en Lies schrijven van onder hun dekentje samen naar hun moeder.
Waarom: “Omdat ze altijd goed voor ons zorgt.”
Lies schrijft: “Lieve mamsie, we hebben het hier gezellig! Tijd om weer ook met jou iets gezelligs te doen. Dikke kus van je meisje”
Loes schrijft: “Lief moedermeisje, even een kaartje vanuit de openluchtbioscoop. Gezellig samen met m’n zussie! Tis super lief! En een lieve film <3 Tot snel hoor en een dikke kus voor jullie xx”