Op een komische avond met Carmina or Blow Up en A Pretty Funny Story zitten Maarten en Nicole samen met de hond Angel onder een deken en genieten ze van een zwoele zomeravond. Maar klikte de nacht?

Zo rond half tien was het in ieder geval gezellig, toen ik vlak voor de start van de film even bij de twee blind daters aanschoof. Ze waren lekker aan het babbelen; Nicole had haar hond meegenomen, die Maarten af en toe lief aaide. Vertoonden beiden affectie via Angel? “Ik had mijn hond ook wel mee willen nemen”, aldus Maarten, “maar ik kwam gisteren pas terug in het land en mijn hond logeert nog.”

Waar er vorige dagen veelal gestaard werd naar het blind date koppel in de tweepersoonsstrandstoel, viel dat vandaag volgens Nicole reuze mee. Maar Maarten, die er eerder was, voelde af en toe wel ogen op zich gericht toen hij alleen in de stoel zat: “Je zag de mensen gewoon kijken of er al iemand bij me zat en of ik niet de hele avond alleen in de stoel zou blijven zitten.” Nu Nicole er is, viel het met de blikken wel mee. Tijd voor de Daily Pluk om de blind daters met rust te laten en ze lekker van de film te laten genieten.

The morning after…
Maarten is enthousiast na de date: “Het was hartstikke gezellig met Nicole en Angel. De film was leuk en het voorfilmpje was ook grappig. Ik kon het niet altijd heel goed zien, moest soms een beetje heen en weer schuiven, maar we hebben goed gelachen. Het was een leuke date, we hebben nummers uitgewisseld. Eerst gaat ze op vakantie, maar daarna komt ze nog een keer bij me eten.”

Nicole, werkzaam bij een productiemaatschappij in Amsterdam, bevestigt dit: “Ik heb het super gehad, het was een topavond. De film vond ik hilarisch, ik heb hem meteen aangeraden aan collega’s. Het eten en drinken was ook lekker en de date was heel aardig. Het was alleen niet echt mijn match. Ik zou wel een keer een drankje willen doen.”